X-55 Macro not working

Community Support for the machines running the game
User avatar
smartroad
Master
Master
Posts: 1376
Joined: Wed Apr 29, 2015 9:14 pm
CMDR: Lase Mooray (PC) smartroad78 (XBOX)
CMDR_Platform: PC-MAC
Contact:

X-55 Macro not working

Postby smartroad » Sun Jan 15, 2017 11:01 am

I have my X55 and would like the little 'pinkie' rocker switch on the left hand throttle to toggle between power for engines (runaway mode) or power to weapons and shields (You wanna piece of me mode). I have entered in the macro (use the advanced editor to make sure it recorded timings) but in game nothing happens. I have saved the profile (under Elite) and it is loaded but the macro just doesn't do anything :(

Anyone got any suggestions?
Image
Image
Image
Group Policy - The Order of Mobius General Orders

User avatar
Xebeth
Deadly
Deadly
Posts: 4072
Joined: Tue Dec 30, 2014 10:22 am
CMDR: Xebeth
CMDR_Platform: PC-MAC
Contact:

Re: X-55 Macro not working

Postby Xebeth » Sun Jan 15, 2017 11:48 am

Saved to the wrong mode?

I've made that mistake
Image
Please make sure you have read the Mobius GroupPolicy

User avatar
smartroad
Master
Master
Posts: 1376
Joined: Wed Apr 29, 2015 9:14 pm
CMDR: Lase Mooray (PC) smartroad78 (XBOX)
CMDR_Platform: PC-MAC
Contact:

Re: X-55 Macro not working

Postby smartroad » Sun Jan 15, 2017 1:39 pm

Xebeth wrote:Saved to the wrong mode?

I've made that mistake


Well I noticed I made that mistake, but still didn't work. After clicking lots of buttons finally mananged to get it to work. Still not totally sure how but it is working now :D
Image
Image
Image
Group Policy - The Order of Mobius General Orders


Return to “Hardware and Technical”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron
i