Overwolf and Teamspeak

Community Support for the machines running the game
User avatar
Loriath
Dangerous
Dangerous
Posts: 2722
Joined: Thu Mar 05, 2015 1:12 pm
CMDR: Loriath
Contact:

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby Loriath » Mon Mar 23, 2015 11:15 am

Word of Warning for Overwolf users.

If you open the Overwolf with the Hotkey (Default is Shift -Ctrl-F1) it will for some reason pop your throttle to half speed. Be careful.
Also, if you mark yourself away in Teamspeak, when you come back and Unmark yourself away (This is with Hotkeys in Teamspeak) it will for some stupid reason Open the Overwolf Browser. This will happen if you have not created an Overwolf account. I have had this happen on three machines, in 2 other games with the last 3 versions of Teamspeak.
Image
My Commander has Small Feet
"You're doing it wrong". No, we are having Fun OUR way.
~-~The A-Team Board ~-~
12 year olds tearing around the woods on dirt bikes have LESS FUN than we do!

DexterMaximus
Mostly Harmless
Mostly Harmless
Posts: 30
Joined: Sun Dec 28, 2014 12:17 pm
CMDR: DexterMaximus

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby DexterMaximus » Wed Jul 08, 2015 1:38 pm

Is there another way besides overwolf?

On WoT there was a mod that would work in a similar way to the ingame system (Like ED's with an indication to what wing member is talking)

User avatar
Loriath
Dangerous
Dangerous
Posts: 2722
Joined: Thu Mar 05, 2015 1:12 pm
CMDR: Loriath
Contact:

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby Loriath » Wed Jul 08, 2015 2:55 pm

The only other option is to use Teamspeak in Always on Top Mode and shrink the window down as small as you can. then you have to find it some place on the screen where it isn't in the way.

Personally I am getting a little miffed that Teamspeak will not operate with my Joystick because they got rid of DirectInput methods after 3.12 which means In order to have a push to talk, I have to now program with the Saitek Junkware to emulate a button.
Image
My Commander has Small Feet
"You're doing it wrong". No, we are having Fun OUR way.
~-~The A-Team Board ~-~
12 year olds tearing around the woods on dirt bikes have LESS FUN than we do!

Gorf
Master
Master
Posts: 612
Joined: Tue Mar 17, 2015 7:44 pm
CMDR: Hardy

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby Gorf » Wed Jul 08, 2015 4:41 pm

I think there's a problem that maybe E:D doesn't handle the ALT key? I only think this because I used to have Afterburner start recording on {Alt F5} but that also zeroed my throttle.
Image

User avatar
Loriath
Dangerous
Dangerous
Posts: 2722
Joined: Thu Mar 05, 2015 1:12 pm
CMDR: Loriath
Contact:

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby Loriath » Wed Jul 08, 2015 8:44 pm

It might be that Gorf, or possibly the issue is between standard keyboard calls and direct x keyboard calls. I know Voice Attack will not pass keyboard commands unless they are set as direct x. Not sure what the issue is.
Image
My Commander has Small Feet
"You're doing it wrong". No, we are having Fun OUR way.
~-~The A-Team Board ~-~
12 year olds tearing around the woods on dirt bikes have LESS FUN than we do!

TorTorden
Dangerous
Dangerous
Posts: 3105
Joined: Mon Jun 01, 2015 11:13 am
CMDR: TorTorden

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby TorTorden » Wed Jul 08, 2015 9:13 pm

or something else is hijackiing the command, I noticed the other day that taking high res screensshots just didn't happen, aparently that command was intercepted or something by shadowplay.
Image

Hey I'm Thor -
People call me Bob.

Rule 1: Pillage. Then burn.
Rule 2: No such thing as overkill, as long as there are reloads.

DelayedReaction
Novice
Novice
Posts: 62
Joined: Sun Mar 27, 2016 2:39 pm
CMDR: DelayedReaction

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby DelayedReaction » Mon Apr 04, 2016 2:39 am

Might want to edit your code in the OP, you have typoed <LuancherNames> (I'm assuming it's a typo, i've not checked to confirm)

it's not a major issue but if anyone is copypasta'ing your code then they'll get errors :)
Image

User avatar
LT ViperTooth
Harmless
Harmless
Posts: 6
Joined: Wed Nov 02, 2016 8:10 pm
CMDR: Lt ViperTooth

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby LT ViperTooth » Fri Nov 04, 2016 12:05 am

overwolf will not stay on top in game any ideas how to sort it cheers
Image

User avatar
Loriath
Dangerous
Dangerous
Posts: 2722
Joined: Thu Mar 05, 2015 1:12 pm
CMDR: Loriath
Contact:

Re: Overwolf and Teamspeak

Postby Loriath » Fri Nov 04, 2016 7:01 am

LT ViperTooth wrote:overwolf will not stay on top in game any ideas how to sort it cheers


You have to run ED Borderless. Fullscreen will take priority.
Image
My Commander has Small Feet
"You're doing it wrong". No, we are having Fun OUR way.
~-~The A-Team Board ~-~
12 year olds tearing around the woods on dirt bikes have LESS FUN than we do!


Return to “Hardware and Technical”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

i