Logitech X52 Pro MFD display utility release

Community Support for the machines running the game
Runedog
Harmless
Harmless
Posts: 2
Joined: Thu Jun 18, 2020 1:12 am
CMDR: Runedog
CMDR_Platform: PC-MAC
Contact:

Re: Logitech X52 Pro MFD display utility release

Postby Runedog » Thu Jun 18, 2020 5:31 pm

I tried running

Code: Select all

EDx52display.exe --input mfd.json
and it had the same result. I see the cargo page, which displays the proper contents of my cargo hold, but the MFD scroll wheels have no effect.

I also looked through the software for the HOTAS itself in case I screwed something up on installation, but the MFD buttons aren't even present in the programming software.

Right now, I am looking in MFD.json, and it does appear to be updating based on my location. That information just isn't making it's way to the MFD.

pakkenberg
Harmless
Harmless
Posts: 11
Joined: Tue Jul 09, 2019 10:16 am
CMDR: pakkenberg
CMDR_Platform: PC-MAC
Contact:

Re: Logitech X52 Pro MFD display utility release

Postby pakkenberg » Mon Jul 20, 2020 8:45 pm

Hello Commanders.

While I still haven't been able to do anything about the issues on Windows 10, I did discover a bug that caused my tool to crash in Shinrarta Dezra. There is a fix available now: https://github.com/peterbn/EDx52display ... tag/v1.1.1
Image

Aphadon
Harmless
Harmless
Posts: 1
Joined: Sat Oct 03, 2020 3:06 pm
CMDR: Aphadon
CMDR_Platform: PC-MAC
Contact:

Re: Logitech X52 Pro MFD display utility release

Postby Aphadon » Sat Oct 03, 2020 3:10 pm

Made an account to say this is a great idea and I'd like it to work so badly, but perhaps my issue isn't something you can help with. I have the cmd window running and I have one page displayed on my screen, the cargo page. The trouble is the x52 wheels do not scroll through your pages and I cannot for the life of me figure out why. I have the windows properties tool open in the background, as well as the logitech software itself. your command is running. the driver exe didn't seem to do anything, but not sure if it is meant to. Any help would be greatly appreciated.
CMDR Aphadon


Return to “Hardware and Technical”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

i